Ei vielä tunnuksia? rekisteröidy!

Haku:

 

ILMALÄMPÖPUMPUT » Mitsubishi » Mitsubishi Electric LN25VGHZ2 ilmalämpöpumppu (lumenvalkoinen)

Mitsubishi Electric LN25VGHZ2 ilmalämpöpumppu (lumenvalkoinen)
Mitsubishi Electric LN25VGHZ2 ilmalämpöpumppu (lumenvalkoinen)Mitsubishi Electric LN25VGHZ2 ilmalämpöpumppu (lumenvalkoinen)Mitsubishi Electric LN25VGHZ2 ilmalämpöpumppu (lumenvalkoinen)Mitsubishi Electric LN25VGHZ2 ilmalämpöpumppu (lumenvalkoinen)

Mitsubishi Electric LN25VGHZ2 ilmalämpöpumppu (lumenvalkoinen)

Tuotekoodi: MSZ-LN25VG2W + MUZ-LN25VGHZ2

Uusi muotoilu, uusi ympäristöystävällisempi kylmäaine, silmää hivelevät väriviimeistelyt, paras saavutettavissa oleva energialuokka, täynnä uusia ominaisuuksia.

Tilapäisesti loppu varastosta, kysy saatavuus.

1958.00 €(Sis. Alv. 24%)

Ostoskorissa toimitustavaksi valittava Erikoiskuljetus, kotiinkuljetus 20,00 €/tilaus.

Kyllä, ilmalämpöpumppujen uusi aikakausi on alkanut. Markkinajohtaja Mitsubishi Electricin vuosia kestäneen tuotekehityksen tuloksena toimme markkinoille jotain aivan uutta. Helmenvalkoinen, rubiininpunainen, onyxinmusta ja lumenvalkoinen ovat tämän huipputuotteen viimeistellyt sisäyksikön värit.

Miksi ilmalämpöpumpun pitäisi näyttää vain tylsältä kojeelta, kun se voi olla värikkäämpi ja tyylikkäämpi? Voit valita näistä viimeistelyn, joka istuu parhaiten juuri Sinun sisustukseesi. Mitsubishi Electric laadun aistii jo ensi silmäyksellä. Tämä laite on tehty kestämään pitkään ja tuottamaan huolettomasti miellyttävää lämpöä ja viilennystä tarpeittesi mukaan.

Sisäyksikkö mitat, (k x l x s, mm) 307 x 890 x 233
Ulkoyksikkö mitat, (k x l x s, mm) 550 x 800 x 285

LN_esite.pdf

Käyttöohje pdf

Pikaohje.pdf