Toimitusehdot

Toimitusehdot

 

TILAAMINEN

Tilaaminen JOB Kaupan verkkokaupasta onnistuu helposti poimimalla haluamasi tuotteet Ostoskoriin ja maksamalla ostokset verkkomaksulla tai tilisiirrolla.

Tilauksen voi tehdä myös sähköpostitse info@jobkauppa.fi, tarjouspyyntö lomakkeen kautta tai puhelimitse. Laskutus tapahtuu sähköpostitse tai kirjeitse. Toimitamme tuotteet maksun saatuamme.

 

TOIMITUSTAPA

Toimitus tapahtuu postin kautta tai muulla erityiskuljetuksella, ainoastaan Suomen alueella ei Ahvenanmaalle.

 

ERIKOISKULJETUS

Toimituskulut 40€/tilaus

Suurikokoiset ja pitkät ( yli 100 cm x 60 cm x 60 cm tai yli 25 kg) lähetykset toimitetaan asiakkaan määrittelemään osoitteeseen erikoiskuljetuksena, esim. kookkaat sähkökeskukset. Suurikokoisten lähetysten toimitusajasta sovitaan asiakkaan kanssa erikseen, jotta toimitusosoitteessa on joku vastaanottamassa lähetystä oikeaan aikaan (puhelinnumero tilauksen yhteydessä).

 

POSTIPAKETTI POSTISTA NOUDETTAVAKSI

Toimituskulut 8€/tilaus

Mitat enintään 100 cm x 60 cm x 60 cm, 25 kg

Saat ennakkotiedon lähetystunnuksesta tekstiviestinä kännykkääsi heti, kun tavara on jätetty postin kuljetettavaksi. Lähetys on vastaanottajan noudettavissa lähimmästä postistasi pääsääntöisesti lähetyksestä 1 – 3 työpäivän kuluessa. Sähköinen saapumisilmoitus toimitetaan vastaanottajalle tekstiviestinä tai sähköpostina myös silloin, kun lähetys on noudettavissa lähetystunnuksella postista. Mikäli matkapuhelinnumeroa tai sähköpostia ei ole tiedossa toimitetaan saapumisilmoitus iPost-kirjeenä.

HUOM! Mikäli valitset pakettiautomaatti -palvelun ja lähetys on liian suuri (60 cm x 36 cm x 60cm) toimitetaan paketti noudettavaksi postin palvelupisteeseen.

 

Toimituskulut 25€/tilaus

Postipaketti, nouto postista pitkille tai särkyville paketeille.

Mitat enintään 200 cm x 60 cm x 60 cm, 25 kg

 

POSTIPAKETTI KOTIINKULJETUS

Toimituskulut 14€/tilaus

Mitat enintään 100 cm x 60 cm x 60 cm, 25 kg

Saat ennakkotiedon lähetystunnuksesta tekstiviestinä kännykkääsi heti, kun tavara on jätetty postin kuljetettavaksi. Vastaanottajaan otetaan yhteyttä 1 – 2 työpäivän kuluessa lähettämisestä ja sovitaan lähetyksen toimitusajankohdasta. Suuremmissa kaupungeissa toimitus on mahdollinen arkisin klo 21.00 asti. Muilla alueilla lähetykset toimitetaan perille klo 14.00 mennessä. Palveluun kuuluu yksi jakeluyritys.

Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin tai rahtikirjaan. Tavaran mukana seuraa lähetysluettelo. Asiakkaan on tuotteen luovutuksen yhteydessä tarkastettava huolellisesti, että toimitus vastaa lähetysluetteloa.

 

TOIMITUSAIKA

Normaali toimitusaika on n. 1 viikko maksun saapumisesta. Tilaus/hankintatuotteilla toimitusaika on pidempi. Toimitusajan venyessä otamme yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.

 

PALAUTUSOIKEUS

Verkkokaupan kautta tilatuissa tuotteissa on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäisissä ehjissä pakkauksissa. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain normaalihintaisia tuotteitamme. Erikseen teille tilattuja tuotteita emme hyväksy palautuksena. Palautuksista tulee aina sopia etukäteen. Jälkivaatimuksella lähetettyjä paketteja emme vastaanota. Palautuksista saat maksamasi hinnan suoraan pankkitilillesi, toimituskuluja ei palauteta. Muista ilmoittaa tilinumerosi palautuksen yhteydessä.

MÄÄRÄMITTAAN KATKAISTUJA KAAPELEITA, KIUKAITA JA ILMALÄMPÖPUMPPUJA EI VOI PALAUTTAA!

 

TILAUKSEN MUUTTAMINEN TAI PERUUTTAMINEN

Maksettuasi tilauksen sen muuttaminen ei enää onnistu. Kaupan peruuttamiseen sovelletaan yleisiä kaupan ehtoja. Tarvittaessa voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

 

HINNAT

Verkkokaupan hinnat ovat verollisia ALV 24%. Selvissä tuote- ja hintavirhetapauksissa JOB Kiinteistötekniikka Oy voi vedota erehdykseen, esimerkiksi jos kysymyksessä on ollut niin ilmeinen virhe, että asiakkaan olisi pitänyt ymmärtää virheen olemassaolo. Jos tuote on tilapäisesti loppu tai valmistus on lopetettu, on myyjällä oikeus purkaa sopimus ja palauttaa asiakkaalle rahat asiakkaan osoittamalle pankkitilille. Myyjällä ei ole korvausvastuuta.

 

ASIAKASTIEDOT

Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Asiakastietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

 

TAKUU

Tuotteilla on normaali valmistajan yhden (1) vuoden takuu. Takuu ei koske kulutustarvikkeita kuten lamppuja ja sulakkeita.

 

MAKSUTAVAT

Verkkomaksu
Maksaminen tapahtuu Suomen Verkkomaksut Oy:n sivuston kautta. Suomen Verkkomaksut on nyt Paytrail.

 Tilisiirto
Maksutapana on myös tilisiirto ennakkomaksuna. Tilisiirron saat sähköpostiisi vuorokauden kuluessa tilauksesta.

 Postiennakko
Postiennakolla emme voi toimittaa tuotteita.

 Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, JOB Kiinteistötekniikka Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj
y-tunnus: 2122839-7
Lutakonaukio 7
40100 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

www.paytrail.com

 Verkkopankit

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

 

RIITOJEN RATKAISEMINEN

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. (www.kuluttajariita.fi)

Myyjällä on oikeus päättää, että sopimuksesta aiheutuneet riidat ratkaistaan lainmukaisen tuomioistuimen sijaan välimiesmenettelyssä tai alioikeudessa sitä koskevan lainsäädännön mukaisesti.

 

TIETOSUOJASELOSTE 16.5.2018

 

Rekisterinpitäjä:

JOB Kiinteistötekniikka Oy

Myllärintie 5

71470 Oravikoski

info@jobkauppa.fi

 

Keräämme henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on meidän välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet.

Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle. Toisin sanoen et voi tilata verkkokaupastamme tavaroita, jos et anna henkilötietojasi.

Keräämme henkilötietoja myös markkinointia varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on suostumus.

Emme tee sinua koskevia profilointeja ja automaattisia päätöksiä.

 

Henkilötietojasi vastaanottavat:

- yrityksemme ja sen työntekijät

- maksunvälittäjä, joka vastaanottaa sinulta maksun

- kuljetusyritys, joka kuljettaa tavaran sinulle

- tilitoimisto, joka kirjaa tilauksen kirjanpitoomme

- tilintarkastaja, joka tarkastaa kirjanpitomme

- IT-yritys, joka ylläpitää verkkosivujamme

 

Säilytämme henkilötietojasi:

- verkkokaupassa viiden vuoden ajan

- sähköpostiarkistosssa seitsemän vuoden ajan

- kirjanpitoaineistossa seitsemän vuoden ajan

 

Sinulla on seuraavat oikeudet:

- oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot

- oikeus tietojen oikaisemiseen

- oikeus käsittelyn rajoittamiseen (voit esimerkiksi kieltää markkinoinnin)

- oikeus vastustaa käsittelyä

- oikeus peruuttaa suostumus (voit esimerkiksi peruuttaa suostumuksesi markkinointiin)

- oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

 

Huomioithan, että sinulla on "oikeus tulla unohdetuksi" vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.

 

 

« Sulje ikkuna »